• Informatie jeugd VV Riethoven m.b.t. seizoen '20 - '21

 • Binnenkort wordt het (jeugd)voetbal weer opgestart en hierbij willen we alle betrokkenen, met name de jeugdspelers & ouders, alvast informeren aangaande het seizoen '20 - '21.

  Helaas speelt het coronavirus ook binnen de (jeugdvoetbal)wereld nog een prominente rol waardoor we met z'n extra voorzichtig en attent zullen moeten blijven. De KNVB heeft hieromtrent een aantal  protocollen - voor zowel, spelers, begeleiders als ouders - opgesteld waar wij ons (ook als vereniging) aan zullen committeren. 

  Deze protocollen zijn, net als de ‘VV Riethoven gedragscode’ tevens terug te vinden op de website en kunnen de aankomende weken/ maanden navenant bijgesteld worden. Wij vragen iedereen om kennis te nemen van deze protocollen en om deze adequaat op te volgen, waarvoor dank. 

  De jeugdtrainingen starten vanaf week 35 /  maandag 24 augustus en op de website is tevens overzicht van de trainingstijden & -indeling terug te vinden. Voor verdere info kan er rechtstreeks contact opgenomen met de begeleiding van betreffende teams / elftallen. 

  Vanaf de JO9 trainen alle jeugdleden in principe 2x per week of er moeten op individuele basis duidelijke afspraken gemaakt zijn met de begeleiding. 

  De (jeugd)trainingen gaan in principe altijd door of deze worden vanwege weeromstandigheden door de JC (!) afgelast. Afgelastingen worden altijd z.s.m. via de begeleiders naar hun team / elftal gecommuniceerd. 

  Gedurende de reguliere schoolvakanties zijn er geen trainingen voorzien voor de JO7 t/m JO13 (of betreffende begeleiders organiseren dit individueel). 

  (Tijdig) afmelden voor zowel wedstrijden (bij leider) als voor de trainingen (bij trainer) is verplicht voor alle jeugdleden. Bijzondere omstandigheden daargelaten is dat bij wedstrijden minimaal twee dagen op voorhand en bij trainingen is dat minimaal ander halfuur voor aanvang. Niet (tijdig) afmelden betekent door de regels een extra reservebeurt. 

  Voetbal.nl is hét platform voor amateurvoetballend Nederland en hierop zijn o.a. het wedstrijdprogramma, de standen en uitslagen van alle teams terug te vinden. 

  Vanaf deze plaats willen we iedereen heel veel voetbalplezier toe te wensen!

  ALLE GEDRAGSPROTOCOLLEN STAAN ONDER KOP VERENIGING GEDRAGSCODE  <---- (KLIK HIER OP)

  PROGRAMMA BEKERVOETBAL <-----(klik hier)