• Kampioenen VV Riethoven

    Onze vereniging heeft de afgelopen weken maar liefst drie (!) kampioensteams mogen noteren!

    De JO11 wist met 6 gewonnen wedstrijden, 3 punten voorsprong en een doelsaldo van +52 ook in de voorjaarscompetitie overtuigend het kampioenschap te behalen. Tijdens de laatste wedstrijd op 21 mei werd naaste belager De Valk met 1-2 verslagen waarna spelers & begeleiders in de huifkar hun triomftocht door Riethoven konden maken.

    De JO15 werd op diezelfde dag kampioen met één punt voorsprong op naaste concurrent EFC, die de week ervoor maar liefst met 6-0 (!) werd verslagen. Met slechts één nederlaag en een gelijkspel in elf wedstrijden werd het kampioenschap in de 3e klasse een prooi voor onze rood-witten, die een mooi kampioensfeestje vierden!

    Het meest verrassende kampioenschap was er voor de JO17 die tijdens de laatste speeldag toch nog over Dommelen & DVS heen sprongen naar de eerste plaats. Met één puntje voorsprong én een aanmerkelijk beter doelsaldo werd de - toch ietwat onverwachte - kampioenstitel gevierd op de tribune bij de play-off wedstrijd FC Eindhoven - ADO Den Haag die als seizoensafsluiter bezocht werd.

    Alle spelers, begeleiders én supporters van harte gefeliciteerd met deze knappe prestaties!!