• Ontwikkelingen rond het Corona virus

• Beste Leden, vrijwilligers en allen die onze vereniging een warm hart toedragen!

De ontwikkelingen rond het Corona virus gaan snel. Vanmiddag (12 maart 2020) heeft de overheid de maatregelen in Nederland aangescherpt. Bijeenkomsten, evenementen worden afgeraden, nog los van de directe adviezen over mensen die ziek zijn of zich ziek voelen. De knvb heeft inmiddels de competitie gestaakt. Er zijn geen wedstrijden in het amateurvoetbal tot eind maart. Het advies is om ook trainingen en andere bijeenkomsten gedurende die tijd te staken. Wij zijn als besturen van de voetbal verenigingen in Groot Bergeijk en als bestuur van VV Riethoven met elkaar in overleg gegaan over dit onderwerp en tot een besluit gekomen.

Gezondheid staat in deze fase voorop. Daarom worden alle activiteiten in verenigingsverband tot eind van maart stilgelegd. Geen wedstrijden, geen trainingen, geen activiteiten in de kantine. We geven hiermee invulling aan het verzoek van de overheid en de knvb.

We kijken uit naar de periode dat we weer sportief met elkaar op het veld staan. We houden jullie op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen en kondigen de hervatting van activiteiten tijdig aan.

Persoonlijk trainen, wandelen en gezond eten hoef je natuurlijk niet te laten. Zeker met het oog op mogelijk veel wedstrijden in een korte periode is het raadzaam om je conditie individueel op peil te houden.

Als bestuur betreuren wij natuurlijk dat we dit hebben moeten besluiten. Wij zijn van mening dat het niet aan ons is een advies van onze regering en sportbond te negeren en vertrouwen op ieders begrip hierin.

Mocht iemand vragen of opmerkingen hebben, daar staan wij altijd voor open.

Tot snel allemaal!

Namens het bestuur van VV Riethoven,