• Verdere Ontwikkelingen Coronavirus

• Beste leden, vrijwilligers en iedereen die VV Riethoven een warm hart toedraagt.

Vandaag, dinsdag 31 maart 2020, heeft de Nederlandse regering een beslissing genomen die ons sporters direct raakt. Ook al is het de enige juiste beslissing, dit komt binnen.
    Concreet is er besloten dat de amateurvoetbalcompetities in Nederland voorbij zijn tot en met de zomerstop. Dit bericht is volledig te lezen op www.knvb.nl
    Wat dit voor onze vereniging betekend gaan wij als bestuur de komende tijd in kaart brengen. Graag vragen wij hiervoor jullie begrip en tijd.
    Duidelijk is dat vanaf heden het sportpark gesloten is voor het beoefenen van onze zo geliefde sport; voetballen.
    Jullie horen snel van ons, in de tussentijd staan wij altijd open voor feedback.
    Met sportieve groet,
    Ronald Snep