• VOETBALVERENIGING RIETHOVEN VRAAGT OM UW HULP.

  Na vele jaren trouwe dienst, hebben de dames van onze huidige poetsploeg aangegeven te stoppen. Wij willen ze bedanken voor hun jaren lange inzet en hopen/verwachten dat ze nog lang verbonden blijven aan onze mooie vereniging.

  Helaas moeten wij nu met spoed op zoek naar een nieuwe poetsploeg voor onze kleedlokalen en kantine. Deze worden wekelijks schoongemaakt, in een nader te bepalen dagdeel in de week. Graag zouden wij hiervoor een 4-tal nieuwe personen mogen verwelkomen.

  Heeft u interesse? Neem dan contact op voor verdere inlichtingen met Gerbert van der Mierden 06-55810043. Graag wil hij met u een vrijblijvende afspraak inplannen om o.a. de werkzaamheden met u te bespreken.

  Daarnaast zijn wij ook opzoek naar enkele keukenhulpjes in de kantine om de kroketten, frikandellen, tosti’s en overheerlijke hamburgers te bakken. Dit is altijd op zondag waarvan de tijden wisselend zijn maar liggen tussen 11.00 uur een 18.00 uur. Dit is afhankelijk van een vroege of late dienst. Ben jij 13 jaar of ouder en heb jij zin om te helpen in onze gezellige kantine? Aarzel dan niet en bel voor meer informatie, Lilian Moonen 06-51802000.

  Alvast dank voor jullie reactie,

  Het Bestuur van Voetbalvereniging Riethoven.